Om oss

Vad vi gör

Vi är ett entreprenörsföretag inom industriell automation och IT och är auktoriserad ABB-Partner för styrsystem och säkerhetssystem (ASI, ABB System Integrator).

Vi är specialister på att projektera, konstruera, programmera och driftsätta utrustning för övervakning och automatisk styrning av anläggningar, främst inom energi-, miljö- och fjärrvärmebranschen. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter våra kunders specifika behov och krav. Vi utför vårat arbete i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att våra lösningar är effektiva och tillförlitliga.

Affärsidé

Vår idé är att skapa skräddarsydda lösningar av hög kvalitet som integrerar vår expertis inom energisystem. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder det bästa inom industriell automation och IT, med fokus på energi-, miljö- och fjärrvärmebranschen. Genom vårt partnerskap med ABB och samarbete med andra ledande system- och komponentleverantörer såsom Siemens kan vi säkerställa att våra lösningar håller en hög standard och är anpassade efter varje kunds behov och krav.

Kunder

Bland våra kunder återfinns en mångfald av verksamheter såsom kommunala värmeverk, energibolag, pappersbruk, stålverk och industrianläggningar. Våra lösningar och tjänster är utformade för att möta de unika behoven hos dessa olika branscher och verksamheter, oavsett om det handlar om att optimera energiproduktion och distribution, förbättra produktionsprocesser eller implementera effektiv övervakning och styrningssystem. Dessutom samarbetar vi även med leverantörer till dessa industrier för att leverera integrerade och kompletta lösningar som möter deras kunders krav och förväntningar

Kontakta oss

070 219 35 88
info@autopro.se

Erik Hurtig

Försäljning / Projekt
070 770 10 81

Kjell Karlsson

Automation / Projekt
070 770 10 82

Johan Lindhe

Automations-ingenjör
073 533 41 31

Patrik Sörensson

Automations-ingenjör
073 640 22 79

Anders Sörensson

Automations-ingenjör
070 770 12 80

Daniel Axelsson

Automations-ingenjör
070 550 45 47