PROFESSIONELLA LOGOTYPER BEHÖVER INTE VARA DYRA

– Låt oss skapa ert företags nya identitet & varumärke! –

Vi tillverkar snygga, moderna logotyper precis enligt önskemål – till rätt pris.

Alltid med Nöjd Kund Garanti!

RÄTT FORMAT

När företaget köper ny logotyp är det viktigt att det ingår rätt filformat. Hos oss ingår alltid vektoriserade högupplösta filer så att ni kan trycka upp er nya logotyp på alla sätt. Format som ingår: EPS, PDF, JPG samt PNG. 

INNOVATIVA

Innovation och nytänkande är viktigt. Vi tar varje projekt på största allvar. Er nya företagslogotyp är därför viktigast för oss. Attention Media har mångårig erfarenhet av att ta fram både logokoncept men även att utgå från redan befintliga logotyper, för att behålla kärnan i företagets varumärke.

PERFEKTA LOGOTYPER

Ett perfekt hållbart resultat för en logotyp är nummer ett när det kommer till det yttre för ett varumärke. Företagets logotyp kommer att användas under lång tid och vara företagets ansikte utåt. Vi nöjer oss inte förrän företagets nya, fräscha logotyp motsvarar era förväntningar! Vi erbjuder som enda professionella byrå ett färdigt logotyp-paket till ett fast pris. Det innebär kort och gott att vi tar fram 3-6 designade logotypförslag utifrån information och önskemål från ert företag. Ni väljer sedan ut en eller flera av dessa som ni gillar bäst. Vi diskuterar och jobbar vidare tills ni är helt nöjda med er nya logga.

Vi kan även hjälpa ditt företag med allt från små och snabba grafiska produktioner per timme – till mer avancerade uppdrag som broschyrer eller en grafisk profilmanual.

Ring oss gärna för mer information på 0470-74 00 50