DAGS FÖR EN NY SÄLJANDE HEMSIDA ELLER WEBBSHOP?

Det löser vi. Hos oss får du mycket mer än så. Vi är med från idé och skiss till hemsidedesign och publicering. Men vi hjälper dig även efter att hemsidan är klar så du kan nå rätt besökare och hemsidan kan göra det vi skapat den för, oavsett om det är att sälja, informera eller skapa leads.

EN KOMPLETT HEMSIDELÖSNING

Här får din hemsida en unik design för ett fast pris som mobilanpassas sk responsiv hemsida och som anpassas för sökmotorerna, så du har en bra start och kan synas när folk söker efter dig på tex Google. Vi ser även till att allt fungerar runt webbplatsen med webbhotell, domän, e-post mm. Behöver du hjälp med grafik, bilder, fotografering eller copy så kan vi ordna det också.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ FÖRST

Innan vi börjar med design och innehållet, tar vi tillsammans reda på vad du ska ha hemsidan till. Vad ska den åstadkomma? Vad har du för förväntningar på företagets hemsida? Ska den sälja direkt och fungera som webshop eller ska den främst informera?

DESIGN & KÄNSLA

När vi vet vem som ska använda hemsidan, kan vi börja skissa på en bra grundstruktur och ta fram innehåll. Ovanpå grundstrukturen läggs sen en snygg design som matchar företagets profil och lyfter innehållet.

LANSERING AV DIN HEMSIDA

När din webbplats har publicerats, ser vi till att du har möjlighet att uppdatera innehållet på egen hand eller så tar du hjälp av oss att sköta det på löpande basis eller vid tillfället då det behövs. Vi följer gärna dig vidare.

ATT TÄNKA PÅ EFTER LANSERING

Det är ju tyvärr inte så enkelt att bara lansera en hemsida eller en webbshop idag, som automatiskt syns hos din målgrupp eller direkt säljer. Ett tips efter lansering är att ta fram en strategi för att nå resultat. Vi kan hjälpa dig att ta fram en plan för hur du ska arbeta med din webbplats, hjälpa dig att sprida den och locka rätt besökare till den. Vilken väg som är bäst här beror tex på i vilken bransch du är, vilken målgrupp du har och framför allt vilken budget du har att tillgå. Det mest effektiva sättet att locka besökare till din hemsida idag, är att marknadsföra den vanligtvis via sociala medier och på Google.

Vi hjälper dig gärna med en digital marknadsstrategi som effektivt lockar besökare till din hemsida / webshop – läs mer under tjänster – Din PT i sociala medier eller ring oss gärna för mer information på 0470-74 00 50